Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ:

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

ΚΆΠΟΙΟΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΕΙ ΤΟ ΜΆΡΜΑΡΟ

 


Από τον Νικόλαο Στρεπκο διευθύνων σύμβουλο
Ελλήνων Συνέλευσις Αριδαίας.


Στην τεράστια αυτή ομιλία του Αρτέμη σώρρα με τεράστια αποδεικτικά στοιχεία ο πρόεδρος του πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνέλευσις αποδεικνύει για άλλη μία φορά την τεράστια αλήθεια. Εμφάνισε στο φως και στα μάτια όλων των Ελλήνων τον πλούτο του ανθρώπου, ήρθε η ώρα να ανοίξουν όλοι τα μάτια της όρασης και του νου, να αφουγκραστούν την πραγματική αλήθεια, να ενημερωθούν, να διαβάσουν και πάνω από όλα να σταματήσουν τον εγωισμό. 

Είναι η ώρα της ανιδιοτέλειας χωρίς ίδιον όφελος τα τεράστιας σημασίας λόγια αυτά που για πρώτη φορά ακούστηκαν στον πλανήτη γη είναι τόσο απίστευτα αλλά είναι τόσο σημαντικά για την πορεία του ανθρώπου και τη συνέχεια της ανθρώπινης ύπαρξης του πλανήτη Γαία Δήμητρα. 

Τώρα πλέον όλοι οι άνθρωποι γνωρίζουν και όλοι οι άνθρωποι μπορούν να εναρμονιστούν στην πραγματική αλήθεια και ένωσή τους με το γένος των Ελλήνων και την Ελλήνων Συνελεύσις.

Κατάφερε ο άνθρωπος αυτός να εγκλωβίσει όλο το τραπεζικό ιστό, εγκληματίες τραπεζίτες που δρουν ανεξέλεγκτα εις βάρος του ανθρώπου, του Έλληνα ανθρώπου και της οικογένειάς του .

Τώρα πλέον έχουνε χρεωθείτε με τεράστια ποσά τα οποία θα πρέπει να πληρώσουν. Για αυτό το λόγο μπήκε στη φυλακή έστησε μία τεράστια παγίδα την οποία πλέον δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν. Η λύση και της παγκόσμιας Ελευθερίας είναι εδώ. Ενωση των ανθρώπων εδώ και τώρα κοντά στην πραγματική δημοκρατία στην ένωση όλων των ανθρώπων που έχει οντότητα και ύπαρξη με ΑΦΜ και δηλωμένη στον άρειο πάγο.

 Ενωση Ελληνων εδώ και τώρα είναι εντολή.

Η Ελευθερία σου είναι η Ένωση σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad