Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ:

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ «ΕΝΩΘΕΙΤΕ» ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ !






Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

  Αφού εμείς μεγαλώνουμε κάθε μέρα και σε γνώσεις και σε μυαλά και σε ιδιοσυγκρασία και σε ''''''Στρατό'''''' και με στρατηγική ενωνόμαστε, γιατί η στρατηγική είναι το σχέδιο, ο στόχος, ο σκοπός, είναι να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας, είτε αυτό λέγεται με εκλογές, είτε με την Εθνοσυνέλευση, είτε με ο,τιδήποτε! ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ!
Κοιτάξτε, σήμερα έκαναν απεργία οι ίδιοι που είναι κυβέρνηση! Είναι πολύ γελοία τα πράγματα, δεν ξέρω πώς θα αντιμετωπιστεί αυτό, δεν ξέρω τι τρέλα είναι αυτή… Δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν για να πάρουν μια δυναμική, και ΕΚΑΝΕ ΑΠΕΡΓΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!
Αρα λοιπόν όλο το μήνυμα είναι: ΕΝΩΘΕΙΤΕ, ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, πρέπει να οργανωθείτε και να γίνεται ενεργοί, να βγάλετε τους καλύτερους και να συναγωνιστείτε όλοι μεταξύ σας, κι ό,τι είναι στον αέρα θα το διορθώσουμε. Πρέπει να αρχίσουμε να ακούμε, να βλέπετε και να αποδεικνύετε το κάθετι, «αυτό είναι έτσι, δεν μπορούμε να το κάνουμε έτσι…αλλά έτσι…» κι όλο αυτό θα βγει σε μια μεγάλη ευθεία.
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΤΟΥΜΕ. Να μην φοβάστε γιατί οι άλλοι δεν έχουν τίποτα, ούτε τι να σου πουν, ούτε τι να σου κάνουν. Τα ψεύδη είναι τεράστια. ΟΤΑΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ, ΑΠΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΜΑΣ, ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ. Η ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!......https://alfeiospotamos.gr/?p=18858&fbclid=IwAR0H0bXXte-_5LXO8RieUPxWJcBG3qhMxgKEBcPkwTNpSi5GshRufhWBBMg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad