Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ:

Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΡΕΠΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ

#τουρισμος #τουρισμός #ελλήνων συνέλευσις

Διαπιστώνονται μία σειρά από δολοφονικές πράξεις τις οποίες εκτελεί αυτή η κυβέρνηση αυτή τη στιγμή στην Ελλάς ούτως ώστε προσπαθεί να αποκρύψει κάθε μία πληροφορία η οποία προβάλλει τον ελληνικό τουρισμό και την ανάπτυξή του. Το σχέδιο της κυβέρνησης είναι καθαρά δολοφονικό  ώστε θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν τον ελληνικό τουρισμό αυτή τη σεζόν. 

Το καθεστώς δεν δίνει καμία αξία για όλα αυτά τα αρχαία μνημεία τα οποία έχουνε μοιράσει πολιτισμό σε όλο τον πλανήτη. Αποκρύπτει δηλαδή το τεράστιο πνεύμα του Ελληνισμού. Δυστυχώς ο κύριος Μητσοτάκης αυτή τη στιγμή στις θέσεις κλειδιά του ελληνικού τουρισμού τοποθετεί ανθρώπους οι οποίοι είναι σκελετωμένοι και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το προσωπικό τους όφελος χωρίς να εργάζονται πραγματικά για τον ελληνικό τουρισμό και τον πολιτισμό. 

Αυτό αποδεικνύεται από το διορισμό του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ ο οποίος χρόνια τώρα ακολουθεί τη γραμμή της Νέας Δημοκρατίας και αλλάζει θέσεις διάφορες πάντοτε ως γενικός γραμματέας και εμφανιζόμενος ως ένα πρόσωπο που έχει όλες τις γνώσεις για όλα τα θέματα σε όλα τα επίπεδα του πολιτικού κόσμου. Εμφανίζεται δηλαδή ως ένας παντογνώστης την ώρα που στην Ελλάδα υπάρχουν αξιόλογοι Έλληνες οι οποίοι μπορούν να τοποθετηθούν στον ελληνικό τουρισμό και να προσφέρουν τεράστια παροχή υπηρεσιών. 

Έτσι λοιπόν υπάρχουν στο διαδίκτυο πάρα πολλά έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν ότι η διαχείριση αυτή του ΕΟΤ είναι μία κακοδιαχείριση και κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος. Θα πρέπει πλέον οι Έλληνες πολίτες να πάρουν θέση. 

Να γίνουν ενεργοί πολίτες και να ασκήσουν πολιτική και επειδή ο πολιτικός φορέας του ελληνικού έθνους έχει όλα τα όπλα, υλικά και πνευματικά καλούνται όλοι οι Έλληνες άνθρωποι πλέον να συμμετέχουν στο τεράστιο αυτό αγώνα απελευθέρωση της ΕΛΛΑΣ και να προσφέρουν τις δικές τους γνώσεις ούτως ώστε να διαλυθεί όλος αυτός ο Πύργος του ψεύδους κατά των Ελλήνων αλλά και της οικονομικής καταστροφής τους και μέσα από αυτούς τους ανθρώπους να τοποθετηθούν οι αξιότεροι με δημοκρατικές διαδικασίες και να διοικήσουν την Ελλάδα. 

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ -ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Η ένωση των Ελλήνων είναι γεγονός. Ελλήνων Συνέλευσις μέχρι να σβήσει ο ήλιος.





nikosstrepkosnearoda@gmail.com

ΤΗΛ 6930600157




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad