Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ:

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΡΕΠΚΟΣ ΥΨΗΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

#νικολαοςστρεπκος #ελληνωνσυνελευσις #αρτεμηςσωρρας
 

Ο όρος υψηλές παροχές υπηρεσιών χρήζει τεράστιας ανάλυσης και αναλύσεις των λέξεων κατά ακρίβεια. Υψηλές παροχές υπηρεσιών ορίζονται μόνο τότε όταν παρέχουν υπηρεσίες προς τη σωματική αλλά και την ψυχική ανάταση του ανθρώπου. Το μέχρι σήμερα καθεστώς παροχών υπηρεσιών δεν προβαίνει σε πράξεις της ψυχικής ανάτασης του ανθρώπου. Άνθρωπος ξενοδοχοϋπάλληλος παρέχει και ψυχική ανάταση προς τον επισκέπτη. Για τον Έλληνα ξενοδοχοϋπάλληλο ο όρος υψηλές παροχές υπηρεσιών έχει ιδιαίτερη σοβαρότητα διότι ο ίδιος ο ξενοδοχοϋπάλληλος είναι η μονάδα η οποία θα μεταφέρει στον τουρίστα τεράστιο πολιτιστικό γνωσιακό. Όλες οι τουριστικές σχολές και τα πανεπιστήμια τουρισμού εντός Ελλάδος δεν δώσαν ποτέ την ερμηνεία της ψυχικής ανάτασης εντός των υψηλών παροχών υπηρεσιών. Η ψυχική και πνευματική ανάταση επέρχεται στον άνθρωπο μόνο με την ανάδειξη του ελληνικού πολιτισμού κάτι που αποκρύφτηκε συνειδητά στοχευμένα και μεθοδευμένα. Είναι εύκολο να διαπιστώσουμε ότι πάντα προβάλλεται στον τουρισμό μας μόνο το υλιστικό κομμάτι. Τι θα φάει και τι θα πιει ο τουρίστας και πώς θα είναι η άμμος που θα ξαπλώσει. 

Αυτό είναι μία τεράστια αδικία η οποία δρα κατά του ίδιου του υπαλλήλου ο όποιος στην προσφορά υπηρεσιών είναι ελλιπής. Δηλαδή από την προώθηση του ελληνικού πολιτισμού προς ψυχική ανάταση και ψυχική ανέλιξη δεν δίνει καμία πληροφόρηση. Ήδη η στάση των Ελλήνων ξενοδοχοϋπαλλήλων και ξενοδόχων μπορεί να είναι υπόδειγμα ψυχικής ανάτασης. Μπορεί να υπάρχουν πάντα πληροφορίες εντός των ξενοδοχείων για όλα τα πολιτιστικά μνημεία μας κάτι που δυστυχώς δεν γίνεται όσο θα έπρεπε. 

Με Ελλήνων συνέλευσις θα αλλάξουν όλα και όρος ο οποίος αναγράφεται στις προγραμματικές δηλώσεις "υψηλές παροχές υπηρεσιών και προσφοράς προϊόντων θα είναι το κίνητρο ανταμοιβής του παραγόμενου έργου". Κάνωντας την ερμηνεία αυτού του όρου διαπιστώνουμε ότι ο άνθρωπος δεν πληρώνεται υλικά αλλά και πνευματικά και αυτή η πνευματική πληρωμή του θα είναι η ενέργεια που θα τον γεμίζει και δεν θα κουράζεται ποτέ. Έτσι ο ίδιος ο Ξενοδοχουπαλληλος θα είναι ο μοχλός ο οποίος θα παράγει εντός της εργασίας του με ευθιξία ευθύνη και γνώση των υψηλών παροχών υπηρεσιών. Ένωση όλων των ανθρώπων λοιπόν σε μία μεγάλη αγκαλιά. Την Ελλήνων συνέλευσις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad