Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ:

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΡΕΠΚΟΣ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ


 Στην μέχρι σήμερα γνωστή επεξεργασία των τροφίμων τα οποία καταναλώνονται από τους ανθρώπους δεν υπάρχει κανένας μηχανισμός ελέγχου των τροφίμων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να φτάνουν στο πιάτο του Έλληνα πολίτη τρόφιμα τα οποία είναι γενετικά μεταλλαγμένα δηλαδή δεν προέρχονται από τη μητέρα φύση αλλά πρόκειται για τεχνική παρέμβαση. 

Όλο αυτό το παράλογο με διακυβέρνηση των Ελλήνων Συνέλευσις στην Ελλήνων Πολιτεία θα σταματήσει. Ο άνθρωπος θα απολαμβάνει τα προϊόντα όπως προέρχονται από τη μητέρα φύση με τις  θρεπτικές τους αξίες. 

Η επεξεργασία των τροφίμων  σε εργοστάσια, βιοτεχνίες και κουζίνες θα γίνει με έναν τρόπο ο οποίος θα ελέγχεται από μηχανισμό ελέγχου τροφίμων. Τίποτα δεν θα μπορεί να δοθεί στην κυκλοφορία και στη διάθεση προς βρώσιν από τους πολίτες εάν δεν ελεγχθεί.

 Σεβασμός προς τον πολίτη και τον άνθρωπο είναι να του προσφέρεις καθαρό τρόφιμο χωρίς δηλητήρια αλλά και καθαρό νερό. Στις μέρες μας έχει αποδειχθεί ότι τα καθεστώτα που κυβερνούν την Ελλάδα δεν έχουν δείξει κανένα σεβασμό για τη διάθεση των τροφίμων προς τον άνθρωπο.

 Στο βωμό του κέρδους δηλητηριάζουν το νερό αλλά και φροντίζουν να αναφέρονται μόνο σε φάρμακα, δηλητήρια και ραντίσματα. Αυτή η εγκληματική  συμπεριφορά των κυβερνήσεων με διακυβέρνηση Ελλήνων Συνέλευσις το τρόφιμο που θα έρχεται στη διάθεση του Έλληνα ανθρώπου θα είναι πραγματικά καθαρό, θα του προσφέρει υγεία και όχι ασθένειες όπως σήμερα γίνεται. Όλα αυτά τα δηλητηριασμένα τρόφιμα μετέφεραν χιλιάδες ασθένειες προς τους ανθρώπους. 

Καθαρό τρόφιμο σημαίνει υγεία για τον άνθρωπο έτσι όπως αξίζει να είναι ο άνθρωπος. Υγιής... Ένωση ανθρώπων εδώ και τώρα.



ΣΤΡΕΠΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ 

ΤΗΛ. 6930600157 

EMAIL : nikosstrepkosnearoda@gmail.com

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad