Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ:

Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΡΕΠΚΟΣ: ΓΕΝΙΚΟ ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

 


Οι Έλληνες πολίτες στο καθημερινό μας βίο χρησιμοποιούμε την αποδεικτική διεργασία από την ώρα που γεννιόμαστε. Ο καθένας δημόσιος υπάλληλος ο οποίος πράττει ένα λειτούργημα για να τοποθετηθεί στη θέση αυτή προέκυψαν πρώτα οι εξετάσεις. Στις εξετάσεις αυτές του δόθηκαν κάποιες συγκεκριμένες ερωτήσεις τις οποίες έπρεπε με αποδεικτική διεργασία να τις αναλύσει και να εμφανίσει το γνωσιακό του επίπεδο.

Έτσι βασιζόμενος μόνο σε αποδεικτική διεργασία ο Κρήτης αποφασίζει την ένταξή του στο δημόσιο τομέα. Οι ερωτήσεις οι οποίες υποβάλλονται σε πολίτες που πρόκειται να ενταχθούν στο δημόσιο βίο της χώρας δεν έχουν ποτέ απάντηση η οποία ξεκινάει με την έκφραση "πιστεύω πως". Η απάντηση του πρέπει να είναι ξεκάθαρη και μέσω των αποδείξεων να δώσει τη γνώση που έχει επί της συγκεκριμένης ερώτησης.

Τώρα λοιπόν εμφανίζονται αδιάσειστα στοιχεία μπροστά στα μάτια μας όπου διαπιστώνουν πως το γενικό χημείο του κράτους αναφέρεται με την επωνυμία ΑΑΔΕ. Η απόδειξη εδώ λοιπόν είναι ότι το γενικό χημείο του κράτους έχει κατασχεθεί σε μία ιδιωτική εταιρεία την ΑΑΔΕ. Μία εταιρεία χωρίς νομική προσωπικότητα η οποία δυναστεύει τον Έλλην άνθρωπο αλλά παρόλα αυτά συνεχίζει τη διαδικασία του δήθεν ελέγχου τροφίμων ποτών και οτιδήποτε έχει να κάνει με το χημείο του κράτους.

Αυτός ο φορέας λοιπόν που υποδύεται τον προστάτη της υγείας του ανθρώπου είναι κατασχεμένος από ένα δυνάστη. Τεράστια απόδειξη εδώ είναι και αυτό πρέπει να καταλάβουν όλοι οι Έλληνες πολίτες ότι τους ελέγχει ένας δυνάστης. Το αναφέρουν ξεκάθαρα και μόνοι τους μέσα στις ιστοσελίδες τους. Γενικό χημείο του κράτους ΑΑΔΕ. Η ΈΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΕΊΝΑΙ ΓΕΓΟΝΌΣ ΚΑΙ ΠΡΈΠΕΙ ΆΜΕΣΑ ΝΑ ΣΤΡΑΤΕΥΤΟΎΝ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΈΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΊΔΑΣ.





ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ
ΤΗΛ 6930600157

email nikosstrepkosnearoda@gmail.com

ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

WEB ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ

ΑΡΓΩ WEB TV FACEBOOK

YOUTUBE ΑΡΓΩ WEB TV 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad