Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ:

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

10.000 άνθρωποι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ σκοτώνονται από τα εμβόλια covid - οι παγκόσμιες απώλειες είναι πιθανότατα μεγαλύτερες από το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ



10.000 άνθρωποι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ σκοτώνονται από τα εμβόλια covid - οι παγκόσμιες απώλειες είναι πιθανότατα μεγαλύτερες από το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

 Από

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει δηλώσεις που αντανακλούν τη γνώμη του συγγραφέα

(Natural News) Τα εμβόλια Covid σκοτώνουν σήμερα περίπου 10.000 ανθρώπους την ημέρα παγκοσμίως, ενώ οι συνολικοί θάνατοι είναι πιθανό να κυμαίνονται μεταξύ 5 και 12 εκατομμυρίων. Οι αριθμοί αυτοί προέρχονται από αυστηρή ανάλυση των δεδομένων θνησιμότητας (υπερβολικοί θάνατοι) μετά την εισαγωγή των εμβολίων covid στις αρχές του 2021. Επειδή οι υπερβολικοί θάνατοι είναι πολύ δύσκολο για τις κυβερνήσεις να τους αποκρύψουν, αυτοί οι υπερβολικοί θάνατοι αναδεικνύονται ως το όπλο καπνού για τους συνολικούς θανάτους από εμβόλια.

Ο Steve Kirsch εκτιμά ότι 1 άτομο πεθαίνει σήμερα από τα εμβόλια για κάθε 1.000 δόσεις που χορηγούνται. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχουν χορηγηθεί μέχρι στιγμής περίπου 600 εκατομμύρια δόσεις (ναι, περισσότερες από μία για κάθε άτομο στη χώρα), και αυτό ισοδυναμεί περίπου με 600.000 θανάτους στις ΗΠΑ (και συνεχίζει να μετράει).

Παγκοσμίως, με πάνω από 12 δισεκατομμύρια δόσεις να έχουν χορηγηθεί, έχουμε πιθανότατα δει περίπου 12 εκατομμύρια θανάτους μέχρι στιγμής.

Πιο συντηρητικές εκτιμήσεις ανεβάζουν τον αριθμό αυτό στα 5 εκατομμύρια αντί για 12 εκατομμύρια, αλλά σε κάθε περίπτωση πρόκειται για εκατομμύρια παγκοσμίως.

Γιατί οι θάνατοι θα συνεχίσουν να αυξάνονται ακόμη και αν τα εμβόλια σταματήσουν αυτή τη στιγμή

Είναι σημαντικό ότι γνωρίζουμε ότι οι θάνατοι μετά τον εμβολιασμό κατανέμονται χρονικά. Ενώ λίγοι άνθρωποι πεθαίνουν τις πρώτες 48 ώρες, πολλοί θάνατοι λαμβάνουν χώρα πολλούς μήνες ή ακόμη και ένα ή δύο χρόνια μετά τις ενέσεις του εμβολίου. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Οι εργαστηριακές μας εξετάσεις σε θρόμβους εμβολίων μπορεί να δώσουν ουσιαστικές απαντήσεις. Χάρη στις προσπάθειες της Dr. Jane Ruby και του ταριχευτή Richard Hirschman που κατάφεραν να μου δώσουν δείγματα θρόμβων μετά το εμβόλιο για εργαστηριακή ανάλυση, μπορέσαμε να διαπιστώσουμε αρκετά συγκλονιστικά γεγονότα σχετικά με αυτούς τους θρόμβους:

Γεγονός #1) Οι θρόμβοι μεγαλώνουν με την πάροδο του χρόνου, μέσα στο κυκλοφορικό σύστημα του σώματος. Αυτό σημαίνει ότι είναι αυτοσυναρμολογούμενα συστήματα / βιο-μηχανήματα.

Γεγονός #2) Καθώς μεγαλώνουν, συσσωρεύουν ή συλλέγουν ορισμένα στοιχεία από την κυκλοφορία του αίματος. Μέσω εργαστηριακών δοκιμών ICP-MS, έχουμε αποδείξει περίτρανα ότι ο κασσίτερος, το αργίλιο και το νάτριο συλλέγονται από το αίμα και ενσωματώνονται στις δομές των θρόμβων.

Γεγονός #3) Καθώς οι θρόμβοι μεγαλώνουν, καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο στα αιμοφόρα αγγεία. Στην αρχή, το ζωντανό αίμα απλώς ρέει γύρω από τους θρόμβους. Όμως οι θρόμβοι μπορεί να μετατοπιστούν κατά τη διάρκεια αυστηρής σωματικής δραστηριότητας (όπως το τζόκινγκ ή το ποδόσφαιρο) ή οι θρόμβοι μπορεί κάποια στιγμή να επιτύχουν 100% απόφραξη της αρτηρίας, με αποτέλεσμα να συμβεί ένα συμβάν "πέθανε ξαφνικά".

Είναι σημαντικό ότι φαίνεται ότι οι θρόμβοι αυτοί χρειάζονται πολλούς μήνες ή ακόμη και ένα ή δύο χρόνια για να αναπτυχθούν σε επαρκές μέγεθος ώστε να αποφράξουν πλήρως τα αιμοφόρα αγγεία και τις αρτηρίες.

Αυτό σημαίνει ότι οι θάνατοι που έχουν παρατηρηθεί μέχρι στιγμής είναι μόνο ένα κλάσμα των θανάτων που θα έρθουν ακόμη.

Πολλοί άνθρωποι που έλαβαν αυτά τα εμβόλια, με άλλα λόγια, είναι ωρολογιακές βόμβες αναπόφευκτης καρδιαγγειακής απόφραξης και θανάτου. Είναι μόνο θέμα χρόνου πριν οι θρόμβοι μεγαλώσουν αρκετά ώστε να σταματήσουν τη ροή του αίματος. Μόλις σταματήσει η ροή του αίματος προς τον εγκέφαλο, επέρχεται ο θάνατος μέσα σε λίγα λεπτά.

Αυτοί δεν είναι θρόμβοι αίματος και τα αντιπηκτικά φάρμακα δεν κάνουν τίποτα για την επίλυση αυτών των θρόμβων.

Εξ όσων γνωρίζουμε, δεν υπάρχει γνωστή θεραπεία για τη διάλυση ή την απομάκρυνση αυτών των θρόμβων από το καρδιαγγειακό σύστημα. Έχουμε πάρει συνεντεύξεις από γιατρούς που έχουν προσπαθήσει να θεραπεύσουν αυτούς τους θρόμβους με ισχυρά αντιπηκτικά φάρμακα, όπως η ηπαρίνη, και τα φάρμακα αυτά δεν επιτυγχάνουν τίποτα.

Αυτό συμβαίνει επειδή αυτοί οι θρόμβοι δεν είναι θρόμβοι αίματος. Είναι ελαστικές, στιβαρές βιοδομές που μοιάζουν με τη δύναμη και την υφή των λαστιχένιων ταινιών. Έχω χειριστεί αυτούς τους θρόμβους σε ζωντανή μετάδοση (μέσω του Alex Jones Show) όπου, κάτω από ένα εργαστηριακό μικροσκόπιο, έδειξα τη συγκλονιστική δύναμη και ανθεκτικότητα αυτών των δομών θρόμβων. Και πάλι, δεν πρόκειται για θρόμβους αίματος. Είναι ισχυρές, ελαστικές πρωτεϊνικές βιοδομές που δεν ανήκουν καθόλου στο ανθρώπινο σώμα.

Στο μικροσκόπιο, μοιάζουν με αυτό, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με έναν θρόμβο αίματος:

Επιπλέον, όπως έχουμε αποδείξει περίτρανα μέσω εργαστηριακών εξετάσεων ICP-MS, αυτοί οι θρόμβοι στερούνται σχεδόν εντελώς τα βασικά στοιχεία της ζωής που θα έπρεπε να υπάρχουν στο αίμα, όπως ο σίδηρος, το μαγνήσιο και το κάλιο.

Στοιχείο Αποτελέσματα
αίματος
Αποτελέσματα θρόμβου
Mg (magnesium)35 ppm1.7 ppm
K (potassium)1893 ppm12.5 ppm
Fe (iron)462 ppm20.6 ppm
Zn (zinc)7.9 ppm2.4 ppm
Cl (chlorine)930,000 ppm290,000 ppm
P (phosphorous)1130 ppm4900 ppm

Οι θάνατοι μετά τον εμβολιασμό είναι πιθανό να συνεχίσουν να αυξάνονται για τα επόμενα χρόνια

Όλα αυτά σημαίνουν ότι οι θάνατοι από θρόμβους μετά το εμβόλιο θα συνεχίσουν να αυξάνονται για τα επόμενα χρόνια, καθώς οι θρόμβοι επεκτείνονται σε μέγεθος μέσα στο σώμα των ανθρώπων. Ενώ 1 στους 1000 ανθρώπους μπορεί να είναι ήδη νεκρός, είναι πιθανό να υπάρξουν άλλοι 9 στους 1000 που θα πεθάνουν από θρόμβους καθώς αυτοί συνεχίζουν να επεκτείνονται, φτάνοντας ίσως τους 10 στους 1000 που τελικά θα πεθάνουν (ή 1 στους 100).

Με άλλα λόγια, σε έναν κόσμο όπου έχουν χορηγηθεί 12 δισεκατομμύρια ενέσεις εμβολίων, θα μπορούσαμε να δούμε 120 εκατομμύρια θανάτους (ή και περισσότερους).

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρουμε ακόμα:

  • Σε ποιο ποσοστό των ληπτών του εμβολίου οι θρόμβοι αναπτύσσονται.
  • Πόσο γρήγορα αναπτύσσονται οι θρόμβοι.
  • Εάν οι θρόμβοι σταματούν ποτέ να αναπτύσσονται ή τι τους προκαλεί να σταματήσουν.
  • Εάν κάτι μπορεί να αντιστρέψει την ανάπτυξη των θρόμβων και να μειώσει ή να εξαλείψει τους θρόμβους.
Υπάρχουν πολλές θεωρίες για όλα αυτά τα ερωτήματα, αλλά απ' όσο γνωρίζω, δεν έχουμε ακόμη κάτι πειστικό. Η κατάσταση επιδεινώνεται από το γεγονός ότι ολόκληρο το ιατρικό κατεστημένο αρνείται κατηγορηματικά να αναγνωρίσει ακόμη και την ύπαρξη αυτών των θρόμβων, ούτε παραδέχεται οποιαδήποτε σχέση μεταξύ των εμβολίων και της υπερβολικής θνησιμότητας. Έτσι, η γενοκτονική συγκάλυψη συνεχίζεται και οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να πεθαίνουν για τα επόμενα χρόνια.

Τα εμβόλια Covid δημιούργησαν ένα "ολοκαύτωμα εμβολίων" που πρόκειται να γίνει χειρότερο

Με δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν έως και 12 εκατομμύρια θάνατοι, βλέπουμε ήδη μαζικούς θανάτους σε κλίμακα Ολοκαυτώματος από αυτά τα εμβόλια. Αυτό το ολοκαύτωμα των εμβολίων πρόκειται να γίνει πολύ χειρότερο. Εκεί που το ναζιστικό ολοκαύτωμα φέρεται να κόστισε τη ζωή έξι εκατομμυρίων θυμάτων, αυτό το ολοκαύτωμα των εμβολίων θα μπορούσε ενδεχομένως να σκοτώσει εξήντα εκατομμύρια, ή ακόμη και δεκαπλάσια με την πάροδο του χρόνου. Σκεφτείτε το αυτό όταν βλέπετε αναφορές των μέσων ενημέρωσης που διαφημίζουν τις "ετήσιες ενέσεις mRNA" που τώρα αυξάνονται από τους κατασκευαστές εμβολίων. Θέλουν να σας κάνουν μία από αυτές τις ενέσεις κάθε χρόνο μέχρι να πεθάνετε. Όποιος είναι αρκετά αφελής ώστε να συνεχίσει να κάνει αυτές τις ενέσεις θρόμβων θα πεθάνει σίγουρα νωρίτερα από ό,τι φανταζόταν, ειδικά όταν πίστευε βλακωδώς ότι οι ενέσεις τον προστατεύουν αντί να τον εξοντώνουν.

Ο παγκόσμιος αποπληθυσμός, όπως αποδεικνύεται, ήταν εξαιρετικά εύκολο να επιτευχθεί. Δεν χρειάστηκαν μαζικοί φούρνοι, στρατόπεδα συγκέντρωσης και πόλεμος με τους ανθρώπους. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν να απελευθερώσουν ένα βιολογικό όπλο και να τρομάξουν τους ανθρώπους ώστε να κάνουν ενέσεις θανάτου (ευθανασία με την ονομασία "εμβόλια") και να περιμένουν τις εύπιστες μάζες να παραταχθούν και να κάνουν τις ενέσεις.

Ορισμένες ομάδες - όπως οι ΛΟΑΤ - έχουν επιτύχει συμμόρφωση με τα εμβόλια σε ποσοστό άνω του 95% και εκλιπαρούν για ακόμη περισσότερα εμβόλια λόγω της ευλογιάς των πιθήκων. Αυτή η συγκεκριμένη δημογραφική ομάδα, όπως μπορείτε να καταλάβετε, δεν έχει μέλλον στον πλανήτη Γη, αφού εξαλείφουν τον εαυτό τους από τον πλανήτη. Αλλά το ίδιο ισχύει και για πολλές εκκλησιαστικές ομάδες, συντηρητικούς και επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου που ήταν αρκετά αφελείς για να δεχτούν αυτά τα εμβόλια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί γιατροί πέφτουν νεκροί τους τελευταίους μήνες, και υπάρχουν πολλά ακόμα που δεν έχουν γίνει ακόμα μάρτυρες.

Τα καλύπτω όλα αυτά σε ένα podcast που κυκλοφόρησε χθες:

Brighteon.com/4e3b7ea1-346c-416a-a34a-127dea2f1db3

πηγή: https://www.naturalnews.com/2022-08-18-10000-people-a-day-being-killed-by-covid-vaccines-worldwide-holocaust.html

Discover more information-packaged podcasts, raw intel reports and interviews each day:

https://www.brighteon.com/channels/HRreport


ΕΝΩΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ 

ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ 

ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ 

ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ 

ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ...

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ 

ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!

ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΔΟΓΜΑΤΙΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΥΤΕΨΑΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΑΣ

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ

ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΟΥ ΕΝΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ 

ΤΑ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ 

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΛΗΘΟΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ

Ε.ΣΥ. ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ
Ακολουθήστε τη fb σελίδα Στέντωρ-Ειδήσεις ΕΔΩ

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

SACRED ELLANIA TEXTS








advertisment

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad